keyboard_arrow_up

Klussen

Tuinonderhoud

Een nette, verzorgde tuin kan voor een groot verschil zorgen in het totaalplaatje van uw woning. Wanneer u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen, kan een mooie tuin net voor de doorslag zorgen. Met onze jarenlange ervaring in het tuinonderhoud is geen klus voor ons te gek. Grasmatten leggen, snoeiwerk, verwijderen van bomen en planten, grind storten en diverse andere werkzaamheden kunnen door ons vakkundig worden uitgevoerd. Wij spelen in op uw wensen en gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Wij leveren snelle, betrouwbare en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Schilderwerk

Het kan zijn dat u toe bent aan een frisse kleur op de muren, bijvoorbeeld voor de verkoop van uw huis, of gewoon omdat u behoefte heeft aan een nieuw tintje. Het netjes schilderen van uw woning kan een tijdrovende klus zijn, waar ook niet iedereen zin in heeft. Bijvoorbeeld voordat u een woning gaat verkopen kan het al een stuk schelen als de woning nog een laatste keer netjes in de verf wordt gezet. Vintrada kan u hierbij van dienst zijn. Wij leveren snelle, betrouwbare en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Sloopwerk

Soms moet je eerst iets slopen, voordat je het weer juist kan opbouwen. Bij verbouwingen komt het vaak voor dat er een gedeelte gesloopt en afgevoerd moet worden. Bij Vintrada kunt u terecht voor een snelle, vakkundige sloop van projecten. Materialen die naar het grofvuil moeten, kunnen worden afgevoerd. Ook kan er een container worden gehuurd die wij dan zullen vullen. Materialen die nog bruikbaar zijn zullen wij een tweede kans geven. Wij leveren snelle, betrouwbare en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Contact