keyboard_arrow_up

Woningontruiming & Bedrijfsontruiming

Ontruiming

Wij van Vintrada nemen uw zorgen uit handen wat betreft het ontruimen van allerlei ruimtes. Voor het ontruimen van woningen, appartementen, bedrijven, garages, zolders, schuren, loodsen, of wat voor ruimte dan ook, u kunt bij ons terecht! Een goede, snelle en discrete service is bij ons de norm. De klanttevredenheid staat bij ons voorop; wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent! Spullen worden netjes gesorteerd naar uw wens en wij verminderen de prijs met de eventuele waarde van uw inboedel. Wilt u graag een vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in!

Helaas komt het voor dat iemand in uw nabije omgeving overlijd. De nabestaanden zijn vaak belast met taken zoals het regelen van de begrafenis, de administratie, de erfenis en natuurlijk het op en uitruimen van het huis. Wij hebben begrip voor deze vervelende situatie en zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Seniorenwoningen moeten vaak binnen een zeer korte termijn worden opgeleverd. Wij zijn in staat om binnen dit tijdsbestek de woning weer bezemschoon op te leveren. Herstelwerkzaamheden kunnen dan ook door ons worden uitgevoerd. Wij luisteren volledig naar uw wensen en zullen respectvol omgaan met de spullen. Er is altijd een mogelijkheid om de kosten van de ontruiming te verminderen met de waarde van de inboedel. Door onze jarenlange ervaring in de tweedehands goederenmarkt en ons uitgebreide netwerk zorgen wij dat deze spullen op een gewaardeerde plek terecht komen.

Bij een scheiding zijn vaak, naast de emotionele verwerking, veel zaken te regelen. Advocaten, financiƫle zaken, woonruimte en natuurlijk ook de inboedelverdeling. Wij kunnen u in dit proces steunen. Taken als inboedel taxatie, verkoop, verhuizing, opruiming of schoonmaak kunnen wij van u overnemen zodat u zelf de ruimte heeft om andere zaken te regelen. Uw wensen staan bij ons altijd voorop en wij zullen daar discreet, integer en respectvol mee omgaan.

Een grote stap, spannend avontuur, emoties, afscheid en veel moeilijke beslissingen komen kijken wanneer u gaat emigreren naar het buitenland. Vaak is dit een ingewikkeld proces waarbij u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wat doet u met uw inboedel? Hoe kunt u dit allemaal vervoeren? Is het nog wat waard? Of misschien wilt u een deel meenemen naar uw nieuwe thuis. Vintrada kan u hierin ondersteunen door middel van verschillende diensten zoals inboedel taxatie, verkoop, verhuizing, opruiming of schoonmaak. Wij zorgen voor een snelle, discrete en klantgerichte service. De wensen van de klant staan bij ons voorop!

U leest er wel eens over in de krant, of het is wel eens bij u in de buurt gebeurd. De politie heeft een wietkwekerij of drugslab in een woning ontmanteld. De overheid verzorgt alleen de afvoer van de drugs en gevaarlijke stoffen, waarna er vaak een hoop rotzooi achter blijft. Als verhuurder wilt u natuurlijk niets liever dan dat de woning zo snel mogelijk weer klaar wordt gemaakt voor een nieuwe huurder (hopelijk een die geen wietkwekerij begint!). Vintrada kan u hierin ondersteunen door middel van diverse diensten zoals het ontruimen van de woning, schoonmaak, herstelwerkzaamheden en alles wat er nog meer moet gebeuren om de woning weer instap klaar te maken. Wij zorgen voor een snelle, discrete en klantgerichte service. De wensen van de klant staan bij ons voorop!

Vaak gaan mensen kleiner wonen wanneer bijvoorbeeld de kinderen uit huis gaan of wanneer u onverhoopt minder gaat verdienen. Ook zullen een hoop mensen noodgedwongen moeten verhuizen naar een verzorgingstehuis. Vintrada kan u hierbij de zorgen uit handen nemen en ondersteunen bij zaken als de taxatie en verkoop van de inboedel, herstel-en schoonmaakwerkzaamheden, ontruiming en verhuizing van uw spullen. Ook in uw nieuwe woning kunnen wij u van dienst zijn. Voor schilderwerk, tuinwerkzaamheden en hulp bij het inrichten van uw woning kunnen wij u hulp aanbieden. Wij zorgen voor een snelle, discrete en klantgerichte service. De wensen van de klant staan bij ons voorop!

De economische crisis heeft de laatste jaren genoeg slachtoffers gemaakt in de vormen van faillissementen. Een dergelijke situatie gaat vaak gepaard met verschillende partijen die verschillende belangen hebben, waarbij het vaak al vervelend genoeg is voor beide. Vintrada kan u ondersteunen in deze situatie en neemt de zorgen uit handen wat betreft de ontruiming, verhuizing, taxatie, schoonmaakwerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en eventueel andere wensen van de klant. Incourante voorraad of overbodige kantoorinventaris kan eventueel door ons worden overgenomen voor een eerlijke prijs. Wij kunnen u ook ondersteunen met het verkopen van deze spullen. Wij zorgen voor een snelle, discrete en klantgerichte service. De wensen van de klant staan bij ons voorop!

Het kan zijn dat door bepaalde omstandigheden uw zolder, garage, hobbykamer, loods, tuin of welke ruimte dan ook overvol raakt. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat u iemand in uw nabije omgeving heeft die hulp nodig heeft bij het opruimen van de spullen. Door ervaring in de ambulante begeleiding en een achtergrond in de psychologie kunnen wij dit (vaak emotionele) proces begeleiden en bieden wij ondersteuning. Voor het ontruimen, verhuizen, taxeren, schoonmaken en herstellen van uw inboedel kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle, discrete en klantgerichte service. De wensen van de klant staan bij ons voorop!

Contact