keyboard_arrow_up

Transport

Transport

Voor verhuizingen, hulp met sjouwen, of voor het transport van bijvoorbeeld meubels bent u bij Vintrada aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw spullen op een professionele, respectvolle manier naar de juiste plek te brengen. Wij luisteren volledig naar uw wensen en bij ons staat de klanttevredenheid dan ook bovenaan. Of het nou gaat om een volledige woning, een appartement in een flat of om het vervoer van een bank, wij staan voor uw klaar. Wij kunnen u natuurlijk ook hulp bieden bij het inpakken, monteren, af en aansluiten en het schoonmaken van uw spullen. Bent u van plan te verhuizen, of heeft u geen ruimte in de auto om bepaalde spullen te vervoeren? Neem dan contact met ons op!

Iets gekocht via marktplaats, maar geen vervoer om het op te halen? Of wilt u graag dat de bank die u heeft gekocht bij de meubelzaak bij u thuis wordt afgeleverd? Vintrada kan het voor u regelen. Losse meubels of andere spullen kunnen door ons gebracht of gehaald worden. Ook kunnen wij u ondersteuning bieden wanneer er bijvoorbeeld een wasmachine naar beneden getild moet worden. Niet iedereen heeft een sterke vriend(in) die u een handje kan helpen met dit soort klusjes, daarom bent u bij Vintrada aan het juiste adres. Wij leveren snelle, discrete en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Het kan gebeuren dat u thuis een aantal spullen heeft die niet in de reguliere containers passen. Bijvoorbeeld na sloopwerkzaamheden, tuinwerkzaamheden of opruiming kan het zijn dat er een hoeveelheid spullen moeten worden afgevoerd naar de milieustraat. Vintrada kan u hierbij helpen. We spelen in op uw wensen en zorgen ervoor dat de spullen op de juiste manier gesorteerd worden bij de afval verwerking. Zo draagt u zelf ook een steentje bij aan het milieu! Wij leveren snelle, discrete en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Contact