keyboard_arrow_up

Verhuizing

Verhuizing

Voor verhuizingen, hulp met sjouwen, of voor het transport van bijvoorbeeld meubels bent u bij Vintrada aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw spullen op een professionele, respectvolle manier naar de juiste plek te brengen. Wij luisteren volledig naar uw wensen en bij ons staat de klanttevredenheid dan ook bovenaan. Of het nou gaat om een volledige woning, een appartement in een flat of om het vervoer van een bank, wij staan voor uw klaar. Wij kunnen u natuurlijk ook hulp bieden bij het inpakken, monteren, af en aansluiten en het schoonmaken van uw spullen. Bent u van plan te verhuizen, of heeft u geen ruimte in de auto om bepaalde spullen te vervoeren? Neem dan contact met ons op!

Het verhuizen naar een andere woning brengt vaak al genoeg stress en zorgen met zich mee. Diverse zaken moeten geregeld worden voordat u in het nieuwe huis kunt gaan wonen. Uw meubelstukken moeten netjes worden ingepakt, kleinere spullen moeten in dozen. Sommige meubels moeten uit elkaar en vervolgens weer in elkaar worden gezet. Bij verhuizing vanuit een flat moet er gebruik worden gemaakt van een verhuislift, witgoed moet worden afgesloten en worden geïnstalleerd. Diverse zaken kunnen het ogenschijnlijke proces van verhuizen een stuk ingewikkelder maken. Vintrada kan u hierin ondersteunen door onze ervaring in het verhuis vak. Overtollige inboedel kunt u overigens ook bij ons kwijt! Aangezien elke woning weer anders is, komen wij graag een keer bij u langs om de situatie in te schatten en u van een vrijblijvende offerte te voorzien. Wanneer u wenst (ook op zondag!) zullen wij dan met een professioneel team de verhuizing voor u verzorgen. Ook voor ontruiming, herstelwerkzaamheden, schilderwerk en andere diensten kunt u bij ons terecht. Wij leveren snelle, discrete en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Naast particuliere verhuizingen, bieden wij ook bedrijfsverhuizingen aan. De hoeveelheid spullen die in bedrijfspanden, kantoren en loodsen staan vereisen een effici├źnte en gestroomlijnde planning. Het zorgt voor afleiding en stress in uw bedrijf. Vintrada kan u hierbij ondersteunen door u een helpende hand te bieden in dit proces. Wij spelen in op uw wensen en zorgen ervoor dat de inventaris snel en vakkundig naar het juiste adres worden gebracht. Ook voor ontruiming, herstelwerkzaamheden, schilderwerk en andere diensten kunt u bij ons terecht. Wij leveren snelle, discrete en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Men moet vaak noodgedwongen door de situatie verhuizen naar een verzorgingstehuis. In de meeste gevallen betreft dit dan de verhuizing van een grotere naar een kleinere woning. Het kan erg lastig zijn om dit gehele proces zelf te organiseren, zeker als u al op leeftijd bent. Vintrada kan u hiermee helpen. Door onze deskundigheid en klantgerichtheid kunnen wij ervoor zorgen dat u dit proces met een prettig gevoel kunt doorstaan. U kunt er zelf voor kiezen welke diensten er door ons uitgevoerd worden. Ook voor het tuinonderhoud, schilderwerk, schoonmaak-en herstelwerkzaamheden, overname van de inboedel en andere gerelateerde diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren snelle, discrete en klantgerichte service. Uw wensen staan bij ons voorop!

Contact