keyboard_arrow_up

Over ons

Bij Vintrada staat een persoonlijke, betrouwbare en integere bedrijfsvoering voorop. Mijn naam is Neri Peters en ik ben oprichter van Vintrada.

Sinds jaar en dag hou ik mij bezig met het afstruinen van rommelmarkten, veilingen en het internet, op zoek naar unieke items. In de loop der tijd is deze hobby uitgegroeid en is Vintrada begonnen als handelsonderneming gespecialiseerd in unieke, niet alledaagse items. Denk hierbij aan antiek, curiosa, reclame items, verzamelobjecten maar ook alledaagse tweedehands goederen. Het verhaal wat achter veel van deze spullen zit, is vaak al genoeg om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Naast mijn passie voor deze spullen ben ik ook opgeleid als basispsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Ik hecht enorm veel waarde aan het sociale en maatschappelijke raakvlak van het ondernemen. Spullen die op zolder stof liggen te vergaren of die misschien wel weggegooid worden verdienen naar mijn mening een betere plek waar het nog nuttig kan worden gebruikt. Ook werk ik vanuit een visie dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans verdienen om zich te kunnen ontwikkelen. Vintrada functioneert dan ook in het verlengde van deze visie, waarbij we samen op zoek gaan naar de mogelijkheden in tegenstelling tot de gebreken.

Naast het inkopen en verkopen van spullen, levert Vintrada ook diensten gerelateerd aan dit vakgebied. Vintrada verzorgt ontruimingen van woningen en bedrijven, verhuizingen, transport en kleine klussen. Aangezien geen klus hetzelfde is, komen wij vrijblijvend op locatie langs om het kostenplaatje voor u op een rijtje te zetten. U kunt van ons een structurele en punctuele samenwerking verwachten. Service en de klant tevreden houden staat hierbij voorop. Wij gaan pas weg wanneer de klant tevreden is over onze diensten. Bij de diensten die Vintrada levert zijn verschillende mensen betrokken die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met mijn werkervaring als ambulant begeleider en mijn opleiding tot basispsycholoog kan ik ervoor zorgen dat het personeel in een veilige, respectvolle en leerzame omgeving kan werken. Met de huidige polarisatie in onze samenleving is het belangrijk om mensen met “minder kansen” toch handvaten te geven om zich te ontwikkelen tot een volwaardig medewerker.